"Het doel staat altijd voorop, concreet zodra het kan, met gezonde vaart vooruit."

Martijn

De drang om ambities vlot te trekken drijft Martijn in zijn werk als projectmanager. Na een flinke dosis aan ervaring te hebben opgedaan in communicatie, branding, online en toerisme zet hij die nu in voor klanten van Destinatie X. In vorige functies was hij onder andere projectleider voor de ZeelandPas, de nieuwe formule voor VVV Inspiratiepunten en realisatie van zes locaties, de strategische marktbewerking van Zeeland, digitale strategie, de begeleiding van het campagneconcept “Niet iedereen houdt van Zeeland.” en teamleider voor Route- en Projectbureau. Het doel staat altijd voorop, concreet zodra kan, met gezonde vaart vooruit.

Bekijk de projecten van Martijn

Arnhem, Nijmegen & Betuwe

We ondersteunen Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen om te komen tot een nieuwe eigentijdse invulling van de informatiestrategie door inspiratiewanden en inspiratiepunten.

Lees verder

Metropoolregio Amsterdam

In de Metropoolregio Amsterdam (MRA) zijn 24 VVV-locaties en een Toeristische Informatiepunt. Tijdens een verkenning hebben we de bestaande situatie in kaart gebracht, de veranderende bezoeker beschreven en wat dit vraagt voor fysiek gastheerschap in de toekomst.

Lees verder

Noordwijkerhout

De VVV Noordwijkerhout wil de omslag maken van informatie naar inspiratie. We ondersteunen de VVV bij het in kaart brengen van de verhalen en het proces om te komen tot een vernieuwend en identiteitsgebonden inspiratiepunt.

Lees verder

Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee hebben gemeente en VVV de krachten gebundeld in de nieuwe Stichting Eilandmarketing Goeree-Overflakkee. DestinatieX is gevraagd de nieuwe stichting op te starten en tijdelijk de marketingfunctie in te vullen.

Lees verder

Inspratie & Blog Martijn