Belevingswanden Italiaanse Meren & Camping Goorzicht

Opdrachtgever

Vakantiepark Italiaanse Meren & Camping Goorzicht

Opgave

Ontwikkel belevingswanden waarmee gasten geïnspireerd kunnen worden om er op uit te gaan

Resultaat

Belevingswanden bij twee accommodaties (zomer 2023)

Aalten & Kotten (Achterhoek)

De vraag

Vakantiepark Italiaanse Meren (Kotten) en Camping Goorzicht wilden bezoekers meer gericht inspireren om er in de omgeving op uit te gaan. Bij Vakantiepark Italiaanse Meren is een nieuwe ruimte gecreëerd en ingericht tegenover de receptie. Bij camping Goorzicht is dit geïntegreerd in de nieuwe receptie. Samen met Achterhoek Toerisme en de accommodaties zijn maatwerk oplossingen uitgewerkt om dit te realiseren.

Onze aanpak

Bij dit project hebben we samen met de accommodaties de kaders en wensen voor het project in beeld gebracht. Deze hebben we vertaald in een briefing voor de ontwerper. Vervolgens hebben we met elkaar de content in kaart gebracht. Via enkele thema’s is een indeling gemaakt die voor bezoekers logisch en herkenbaar is. We hebben het ontwerp en de realisatie begeleid van begin tot eind.

Het resultaat

Het resultaat zijn twee inspirerende plekken bij Vakantiepark Italiaanse Meren en Camping Goorzicht. Zo is er bij beiden een interactief touchscreen met tips over routes, bezienswaardigheden en restaurants. Ook is er een overzichtskaart met tips om er op uit te gaan. Er is een combinatie gemaakt tussen tips in de directe omgeving en tips in de Achterhoek. Op diverse plekken is informatie via QR codes ook mee te nemen op de mobiele telefoon.