Inspiratiewand
Marveld Recreatie

Opdrachtgever

Marveld Recreatie

Opgave

Ontwikkel een inspiratiewand in de receptie over de omgeving van Marveld

Resultaat

Inspiratiewand met interactief element

Groenlo

De vraag

Marveld Recreatie is een vijfsterren vakantiepark in Groenlo. Het vakantiepark wilde in haar receptie op een eigentijdse manier informatie en inspiratie bieden aan gasten over de bezienswaardigheden in de omgeving. Hierbij is een verbinding gelegd met het TOP punten project van Achterhoek Toerisme, die via ondernemers wil stimuleren dat bezoekers informatie krijgen over de vele route opties in de omgeving.

Onze aanpak

We hebben het project voor Marveld Recreatie begeleid van start tot realisatie. We hebben de teksten geschreven voor de wand, content verzameld, grafische vormgeving begeleid, het offertetraject voor realisatie begeleid en plaatsing gecoördineerd.

Het resultaat

Eind maart 2022 is er een inspiratiewand gerealiseerd in de receptie van Marveld Recreatie. De wand bevat informatie over de omgeving en brochurehouders. In het midden van de wand is een interactief element toegevoegd. In de vorm van de vesting van Groenlo is een masker gemaakt over een beeldscherm. Daar omheen zijn drukknoppen waarmee bezoekers activiteiten in en om de vestingstad Groenlo te zien krijgen. Tot slot is er ook nog een touchscreen gerealiseerd met software van Achterhoek Toerisme waarmee bezoekers informatie krijgen over routes, restaurants, activiteiten etc.