Belevingswand
Camping Vreehorst

Opdrachtgever

Camping Vreehorst

Opgave

Ontwikkel een belevingswand over de omgeving van camping Vreehorst

Resultaat

Inspiratiewand met routemixer en belevingsscherm

Winterswijk

De vraag

Camping Vreehorst is een luxe camping in Winterswijk. De camping wilde haar receptie vernieuwen en binnen deze receptie een inspiratiewand realiseren. Door middel van deze inspiratiewand wil camping Vreehorst haar gasten inspireren voor een bezoek aan de omgeving. Hierbij is een verbinding gelegd met het TOP punten project van Achterhoek Toerisme, die via ondernemers wil stimuleren dat bezoekers informatie krijgen over de vele route opties in de omgeving.

Onze aanpak

We hebben het project voor camping Vreehorst begeleid van start tot realisatie. We hebben de teksten geschreven voor de wand, content verzameld, grafische vormgeving begeleid, het offertetraject voor realisatie begeleid en plaatsing geco├Ârdineerd.

Het resultaat

Eind februari 2021 is er een inspiratiewand gerealiseerd in de nieuwe receptie van camping Vreehorst. De wand bevat informatie over de omgeving. Aan de linkerkant kan op boomschijven met bezienswaardigheden worden gedrukt, waarmee informatie op het scherm verschijnt in Nederlands en Duits. Aan de rechterzijde is een Routemixer gerealiseerd. Door het bedienen van enkele knoppen en hendels geeft de bezoeker de voorkeuren aan voor een route. Vervolgens verschijnt op het scherm een routesuggestie bij aansluit bij de voorkeuren. De route kan visueel op kaart worden weergegeven, geeft informatie over de highlights onderweg en over de afstand en geschatte tijdsduur van de route. Ook kan de route via een QR code worden overgezet op een mobiele telefoon.